Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Empty Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Cuma Ağus. 21, 2009 11:54 pm

can0war

can0war
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Merhabalar arkadaşlar, bu konu ile gözlemlenen, tahminen düşünülen ufoların nasıl çalıştığını, yapılarını ve teknolojilerini inceleyeceğiz. Bunun yanında da herkes nasıl çalıştığına dair fikirlerini , çizimlerini ortaya koyabilir..

2Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Empty Geri: Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Ptsi Ağus. 31, 2009 9:35 pm

Science Women

Science Women
Scholars Level 2

Yaptığım birkaç araştırmada yapısıyla ilgili bulduğum yargılar ama tabi ki kesin değil....
a ) iman gücüyle,
b ) dünyada bulunmayan ya da bulunup da sırrını çözemediğimiz bir takım maden kristalleriyle,
c ) 100 oktanlık benzinle,
d ) lithium ion bataryalarla,
e ) hidrojenle,
f ) elektromanyetik enerji kaynaklarıyla,
g ) dev türbinlerle,
h ) cold fusion ile,

ya da başka herhangi bir enerji kaynağıyla ... birini bir ele geçirsek çözecez de ... Smile

3Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Empty Geri: Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Salı Eyl. 08, 2009 9:37 pm

Warrior39

Warrior39
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Bir şeyi merak ediyorum yaptığın hangi araştırmayla 100 oktanlık benzinle çalıştıklarını buldun?Kurşunsuzmuymuş onuda öğrendinmi Smile

4Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Empty Geri: Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Çarş. Eyl. 09, 2009 10:56 am

can0war

can0war
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Warrior39 demiş ki:Bir şeyi merak ediyorum yaptığın hangi araştırmayla 100 oktanlık benzinle çalıştıklarını buldun?Kurşunsuzmuymuş onuda öğrendinmi Ufoların Yapısı / Ufo Teknolojisi Icon_smile

Alaycı bir tavır kullanılması yanlış ama hakkaten 100 oktanlık benzin ne alaka ben de onu çözemedim :S

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]