Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Uzaylı videoya çekildi

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Uzaylı videoya çekildi Empty Uzaylı videoya çekildi Cuma Ağus. 21, 2009 2:04 pm

red4lert

red4lert
Scholars Level 1

ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti

Uzaylı videoya çekildi Al1
Elindeki görüntülerden bir bölümünü geçen cuma günü basın toplantısıyla kamuoyuna gösteren Peckman, kameradaki yaratığın "125 santimetre uzunluğunda ve yeşil renkte" olduğunu ileri sürdü

Basın
toplantısında konuşan Peckman, "Kalan kısmı bir belgesel şeklinde
yayınlayacağım. Görüntülerdeki uzaylı, gece yarısı pencerenin
dışındayken, kamerayla çekildi" diye konuştu.

Peckman,
görüntüleri, Stan Romanek adlı bir arkadaşının Nebraska'daki evinde
çektiğini söyledi. Peckman, "Onun iki genç kızı var. İlk başta
kızlarının arkadaşı Tom'un içeriyi gözetlediğini düşündü. Tom'u suçüstü
yakalamak için kamerasını getirdi ve kayıt yaptık" dedi.

Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti.

GÖZLERİNİ KIRPIYOR

CNN
ve FOX TV ve CNN Larry King gibi medya organlarının yer verdiği haber e
söz konusu olan video görüntüsü Denver Film ve Görüntü uzmanları
tarafından detaylı incelendikten sonra görüntünün kesinlikle animasyon veya kurgu olmadığı kesinlik kazandı….

Ancak
UFO konusunda uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya
çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu inandırıcı
buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını
yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.

--------------------------------------------------------------------------

En son red4lert tarafından Cuma Ağus. 21, 2009 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Cuma Ağus. 21, 2009 2:12 pm

TueLonce

TueLonce
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

videoyu videolar kısmına ekleye bilirsin ve merak la bekliyorum harika bi paylaşım.

3Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Paz Eyl. 06, 2009 8:02 pm

Warrior39

Warrior39
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

bu kadar bariz bir biçimde görünmeleri bana enteresan geldi.Bu videoyu çeken kişiyi eminim farketti ve farkettiyse bildiğim kadarıyla şekil değişirebiliyorlar.İnsana dönebilirdi diye düşünüyorum.

4Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Salı Eyl. 08, 2009 4:44 pm

can0war

can0war
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Hatalı bir konu.. Daha önce bunun gerçek olmadığı ve sahte olmadığı kanıtlı olarak belgelerle ortaya sunulmuştu. Ve video ve haber de oldukça eski.. Veya eski bir video kaydını; haberi değiştirerek tekrar gündeme getirmişler.. Hadi sahte değil diyelim; bunun gerçek olduğunu ortaya koyan bir kanıt sadece baş silüeti ile ortaya konulamaz. Maske olma ihtimali de çok yüksek bir ihtimal. Eğer sahte değilse..

*Paylaşımlarınızı zedeleme gibi bir ihtiyaç duymuyorum ama gerçekten çok önce gündemde olan ve sahte olduğu ortaya çıkan bir konuydu..

5Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Salı Eyl. 08, 2009 9:10 pm

Warrior39

Warrior39
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

yanlız şunuda düşünelim maske nasıl göz kırpar? gerçek bir tarafıda var bence

6Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Çarş. Eyl. 09, 2009 10:46 am

can0war

can0war
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Warrior39 demiş ki:yanlız şunuda düşünelim maske nasıl göz kırpar? gerçek bir tarafıda var bence

Bunları sağlayan mevcut maskeler de var..

7Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Çarş. Eyl. 09, 2009 6:03 pm

Warrior39

Warrior39
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

bana çok gerçekçi göründü.Ama mantıksız bir yanıda var uzaylılar akıllı canlılar eminim kameraya çekildiğini anlardı öyle birşey olsa veya şekil değiştirebilirdi.Yada görünmek istemeseydi onu çeken insandan bir şekilde alırdı.

8Uzaylı videoya çekildi Empty Geri: Uzaylı videoya çekildi Çarş. Eyl. 09, 2009 7:08 pm

can0war

can0war
Scholars Araştırma Ekibi
Scholars Araştırma Ekibi

Warrior39 demiş ki:bana çok gerçekçi göründü.Ama mantıksız bir yanıda var uzaylılar akıllı canlılar eminim kameraya çekildiğini anlardı öyle birşey olsa veya şekil değiştirebilirdi.Yada görünmek istemeseydi onu çeken insandan bir şekilde alırdı.

evet.. hem de insanoğlu bile görünmezlik teknolojisini kullanırken; onların bu şekilde kendilerini göstermeleri oldukça garip!!! ve ben tekrarlıyorum; "o videonun gerçek olduguna inanmıyorum.."

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]